4 luni, 3 saptamani si 2 zile


"4 luni 3 saptamani si 2 zile, este unul din cele mai bune filme romanesti, film ce a primit premiul Palm d'Or la Cannes 2007. Filmul este un lung metraj regizat de Cristian Mungiu, unul dintre cei mai buni tineri regizori romani, si a avut premiera in Romania la data de 14.09.2007, fiind produs si distribuit de Mobra Films.
Distribuiti in rolurile principale sunt Anamaria Marinca, Laura Vasiliu si Vlad Ivanov. Filmul "4 luni 3 saptamani si 2 zile", face parte dintr-un proiect mai amplu numit "amintiri din epoca de aur" ce isi doreste sa prezinte istoria comunismului in Romania, fara referiri directe si se bazeaza in special pe legende urbane.
Filmul a fost lansat si in strainatate sub numele de "4 months, 3 weeks and 2 days" unde este distribuit de Wild Bunch.
Protagonistii principali ai filmului sunt 2 studente, colege de camin, si un anumit domn Bebe, care se ocupa de avorturi. Una din fete, fiind insarcinata, inchiriaza o camera la hotel unde doreste sa faca un avort, care pe vremea comunismului cand se petrece actiunea era interzis. Nici una din fete nu a mai trecut prin asa ceva, si de aici incepe toata actiunea. Puteti viziona in intregime filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" mai jos. Vizionare placuta !

Watch 4 luni, 3 saptamani si 2 zile:

2 comentarii:

  1. mah da asta e 432 ? Eu am gasit 432 tot romanesc dar altceva,alti actori altceva..sigur asta e ?

    PS : Am a fost sau n-a fost :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asta este filmul 4 saptamani, 3luni si 2 zile prescurtat 432. Lasa eventual un link cu ce ai gasit tu si iti spun ce film e, sunt multi care schimba titlul filmelor pe dc daca l-ai luat de acolo.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.