Catalin Mitulescu


Catalin Mitulescu s-a nascut in 13 ianuarie 1972 in Bucuresti. Catalin este fiul lui Decebal Mitulescu, fost presedinte al Centrului National al Cinematografiei, si fratele producătorului de film Daniel Mitulescu. Asadar, darul sau si indreptarea catre cinematografie, este ceva ereditar.

Catalin Mitulescu este regizor, artist si producator.

Filmografie
Regizor
La amiază (1997)
Adrian Copilul Minune (1999, scurt-metraj documentar)
Bucuresti - Wien, ora 8:15 (2000, scurt metraj)
17 minute întârziere (2002, scurt-metraj)
Trafic (2004, scurtmetraj castigator al Palme d'Or la Cannes 2004)
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006, lung-metraj)

Scenarist
Bucuresti-Wien, 8:15 (2000)
17 minute întârziere (2002)
Trafic (2004)
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006)
O zi buna de plaja (2008, scurtmetraj premiat cu Ursul de Aur la Berlin 2008)

Producător
Trafic (2004)
Ryna (2005)
Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii (2006)
O zi bună de plajă (2008)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.