Tudor Chirila


Tudor Chrila s-a nascunt la data de 28 mai 1974 in Bucuresti. In 1996 a absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti, iar in momentul de fata este unul din cei mai importanti actori romani din generatia sa. Cariera lui Tudor Chirila, cuprinde teatrul, filmul si muzica.
Cariera sa teatrala cuprinde roluri cum ar fi Stanley in “Brighton Beach Memoirs”, Malvolio in spectacolul “A douasprezecea noapte” sau rolul Domnului Charles din musicalul “Kiritza of Barzoieni”.
In anul 2004, Tudor Chirila a primit premiul UNITER pentru cel mai bun actor, pentru rolul intrpretat in filmul "A douasprezecea noapte", premiul UNITER fiind cel mai important premiu de teatru din Romania.

Filmografie:

Filmografie ca actor:
Legaturi bolnavicioase (2006) - a jucat rolul lui Sandu
Milionari de weekend (2004) - a jucat rolul lui Godzi
Nordrand (1999) - a jucat rolul lui Valentin
Shapeshifter (1999)

Filmografie ca regizor:
Blocul Mociornitza (2008)

Niciun comentariu

Un produs Blogger.