Beat the devil

Misiune indeplinita


Productia ”Beat the Devil” este o mare surpriza pentru mine. Atat la nivel de executie, care cu siguranta e una de exceptie, cat mai ales la nivel de asteptari. Doar citind titlul am pus o eticheta gresita asupra acestui scurt metraj. Credeam ca o sa fie o cu totul alta poveste, mult mai stearsa si lipsita de esenta, insa m-am inselat si ma bucur pentru asta.
Cateva cadre mi-au amintit de filmul ”2 Fast 2 Furious”, unde, la fel ca si in cazul de fata, toata actiunea se derula intr-un ritm foarte alert. Mai mult decat atat, personajele creionate in acest scurt metraj se muleaza foarte bine pe rolul pe care il joaca, precum si pe scenariul regizorului Tony Scott. Intreaga intamplare mi-a dat senzatia ca ma uit la un film de doua ore, in care finalul e mereu imprevizibil, lucru care s-a si intamplat intr-o anumita masura.
Cand tot ceea ce-l reprezinta pe ” The Godfather of Soul” nu mai exista, urmeaza un gest de slaba moralitate din partea acesuia: pact cu diavolul. Ce motive exista pentru o astfel de actiune si legatura tuturor acestor elemente cu  BMW o puteti afla in scurtmetrajul de urmeaza.
Deasemenea daca pur si simplu vreti sa auziti o piesa interesanta, vizionati cele zece minute pline de dinamism si ironie!

Distributie: Clive Owen, Gary Oldman, James Brown, Marilyn Monson, Danny Trejo, Tony Wilson

 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.