Buna Cristina! Pa Cristina! (2006)


Tu cum te-ai indragostit?
Scurt-metrajul Iuliei Rugina ne prezinta o poveste simpla, dar plina de farmec despre dragostea unei pustoaice de doar 13 ani pentru un tanar simpatic de 25. La fel cum e si in realitate, unde varsta nu conteaza, sentimentele Cristinei pentru Tudor devin tot mai puternice de la o zi la alta.
Toate stangaciile, frica atat de fireasca, jurnalul specific acelor ani, veselia continua, precum si zambetul larg si natural, sunt semne clare ale unei indragostite iremediabile.
Desi realizat alb-negru, scurt-metrajul isi pastreaza farmecul tocmai prin imaginile simple, dar inlantuite intr-o ordine atat de degajata si spontana incat privitorul se simte partas la evenimentele relatate. De asemenea, coloana sonora pune in balanta foarte bine povestea, melodiile p
entru care au optat realizatorii acestui filmulet fiind in conformitate cu emotiile si starile personajelor principale.
Aparut pentru prima data pe un site romanesc, ,, Buna Cristina! Pa Cristina!” este o relatare de bun simt in care dragostea apare conturata intr-o poveste sensibila, plina de trairi interioare extrem de variate si complexe ale Cristinei care intruchipeaza modelul adolescentei aflate la prima dragoste.


Format: 35mm
Director: Iulia Rugina
Scenarist: Ana Agopian, Carmen Mezincescu, Oana Rasuceanu, Iulia Rugina
D.O.P: Stevan Fara
Editor: Mircea Crivoi
Producator: Nicoleta Daraban
Compania producatoare: UNATC
Cristina: Carmen Gavrila
Costin: Filip Ionita
Anca: Anca Macau
Mama: Oxana Moravec
Tudor: Cristian Popa

Niciun comentariu

Un produs Blogger.