Nespresso (spot publicitar)


In rai

Nu ai cum sa nu stii cine este George Clooney si ce-i poate pielea, atat pe platoul de filmare cat si in viata de zi cu zi. Tot asa si in ceea ce il priveste pe veteranul John Malkovich, nominalizat la Oscar in doua randuri pentru prestatiile sale actoricesti. Iar dupa ce ne-au amuzat anul trecut in ultima comedie a fratilor CoenBurn after reading, ii regasim anul acesta purtand conversatii prin rai in acest spot de mai bine de 2 minute pentru Nespresso.

George Clooney moare imediat dupa ce isi cumpara un aparat ce apartine marcii mai sus mentionate fiindca are bafta sa se afle fix in locul unde pica nu se stie de unde, cum si de ce – un pian, John Malkovich pazeste portile edenului si se arata deschis negocierilor iar raiul e un loc in care se bea multa cafea si in care, spre dezamagirea actorului din ER nu se fac niciodata filme. Ne lamureste de ce gluma de pe final care vizeaza producatorii.
Se poate spune ca reclama e reusita mai ales datorita jocului actoricesc si charismei celor doi celebri actori. Vizionare placuta!

Niciun comentariu

Un produs Blogger.